Rețea formată din opt tâlhari, destructurată

87
Rețea formată din opt tâlhari, destructurată - retea-1365691919.jpg
Opt bărbați sunt suspectați că au tâlhărit mai multe persoane pentru a fura diverse bunuri. Aceștia făceau parte dintr-o grupare infracțională suspectată că a tâlhărit mai mulți paznici, după care a furat din diverse societăți comerciale. Astfel, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța spun că bărbații, având asupra lor bâte și purtând cagule, au pătruns în incinta SC Ice Trans SRL din comuna Lumina, de unde au furat mai multe butoaie cu combustibil lichid, un aparat de spălat mașini, un bidon cu ulei de motor, un bidon cu antigel și o rolă de cablu electric, însă nu înainte de a-l bate și a-l imobiliza pe paznicul societății. 

De asemenea, în sarcina celor opt s-a reținut că prin aceeași metodă au pătruns și în interiorul societății comerciale SC Eco Fire Systems SRL Lumina, unde l-au bătut pe paznic, însă nu au furat nimic.

În plus, cei opt au intrat în incinta SC Combinatul de Îngrășăminte Chimice SA Năvodari, de unde au încercat să fure fier vechi. Fiind surprinși de paznici, cei opt s-au luat la bătaie cu agenții, aruncând cu pietre și lovindu-l pe unul dintre agenți, după care au fugit. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3084 secunde