Rețea ilegală de interceptări, destructurată. Suspecții, foști studenți la Politehnică

297
Rețea ilegală de interceptări, destructurată. Suspecții, foști studenți la Politehnică - mascati65227200-1361185528.jpg
Procurorii Direcției de  Investigare a Infracțiunilor de  Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești , împreună cu ofiteri de poliție judiciara din cadrul B.C.C.O. Pitești, au procedat la destructurarea unei grup infracțional organizat, ai carui membri au deținut și comecializat, fără drept,  dispozitive tip "microfon spion" destinate ascultării ambientale și programe informatice tip "spy", scrie realitatea.net.


Aceste programe  instalate disimulat pe telefoane mobile "țintă" realizează  accesul, fără drept, la telefonul mobil monitorizat, de la un alt terminal GSM, special configurat în acest sens, efectuându-se transfer neautorizat de date între cele două telefoane.


La data de 14 februarie, procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 9 percheziții domiciliare  in municipiile București, Ploiești, Iași și  Brăila. Cu ocazia efectuarii perchezițiilor domiciliare au fost identificate și ridicate microfoane pentru înregistrarea comunicărilor ambientale, dispozitive de bruiere a comunicațiilor, cărți de joc cu microcipuri, echipamente electronice, dispozitive fabricate în scopul comiterii de infracțiuni privind jocurile de noroc, o masă de poker confecționată în scopul trucării jocurilor de noroc, cerneluri speciale, imprimante, dispozitive destinate înregistrării audio-video disimulate în diverse obiecte (ceasuri, pixuri),  precum și sumele de 50.000 de euro și 28.000 de lei.












Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3727 secunde