Reținut de polițiști pentru că și-a înjunghiat prietenul de pahar

388
Ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au propus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a lui Cristian Iordănescu, de 37 de ani, din Botoșani, dar stabilit fără forme legale în Constanța, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor calificat.
Potrivit anchetatorilor, la data de 31 decembrie 2008, în jurul orei 18, pe fondul unei stări conflictuale și al consumului de alcool, în timp ce se afla în Piața Tic-Tac, din Constanța, inculpatul l-a înjunghiat cu un cuțit pe Valerică Bărbăcaru, provocându-i răni ce necesită 30 - 35 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus în primejdie viața.
Anchetatorii susțin că victima și inculpatul se cunoșteau de aproximativ trei ani, fiind cunoscuți drept consumatori de alcool și fără locuri de muncă Cristian Iordănescu, de aproximativ trei ani, trăia în concubinaj cu Teodora Ciobică, cei doi locuind într-o baracă improvizată de la marginea Constanței, în zona magazinului Penny.
În ultima zi din 2008, Iordănescu, împreună cu concubina sa, cu Bărbăcaru și un prieten comun, Liviu Cristian Dan, s-au întâlnit în Piața Tic-Tac, unde s-au apucat să consume băuturi alcoolice.
După ce s-au îmbătat bine, între inculpat și victimă a început un adevărat scandal, primul reproșându-i celuilalt că are un comportament necorespunzător față de concubina sa, în sensul că o ia în brațe și o pupă.
Pe fondul acestor discuții și din cauza faptului că i-a dat o palmă peste față, inculpatul a scos de pe mâneca gecii cu care era îmbrăcat un cuțit și l-a înjunghiat pe Bărbăcaru.
Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean Constanța, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale.
În fața procurorilor, Iordănescu a recunoscut comiterea faptei, spunând că "nu a mai gândit bine", din cauza stării de ebrietate.
Magistrații de la Tribunalul Constanța urmează să decidă dacă vor emite sau nu mandat de arestare preventivă pe numele lui Cristian Iordănescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1833 secunde