Reținut pentru că a oferit mită unui polițist de la Kogălniceanu

209
Reținut pentru că a oferit mită unui polițist de la Kogălniceanu - dsgdsgh-1329642710.jpg
Un bărbat din Ovidiu a fost prins în flagrant delict, aseară, în timp ce oferea unui polițist de la Kogălniceanu suma de 950 de lei pentru a nu i se întocmi dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt.

Totul a urmat unei acțiuni a polițiștilor din Kogălniceanu, care, în jurul orei 18, au depistat, în afara localității Lumina, un excavator care încărca țeavă metalică într-un camion.

Utilajele fuseseră închiriate de un bărbat de 38 de ani, din Ovidiu – Grupul Social Nazarcea, care, văzând că i-a fost descoperită "afacerea", a hotărât că ar fi mai bine pentru el dacă va mitui polițiștii. Astfel că a propus unuia dintre oamenii legii să îi dea 950 de lei pentru a "uita" de dosarul penal ce urma să-l întocmească.

La câteva ore, el era prins în flagrant, de către ofițerii DGA și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, dând mită polițistului, și reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat, alături de unul dintre complici, cu propunere de arestare preventivă la Tribunalul Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4676 secunde