Reținut pentru înșelăciune

278
Reținut pentru înșelăciune - avocat1351755559-1352495414.jpg
Un bărbat din Constanța a fost reținut de polițiștii din Buzău. Oamenii legii au stabilit că, pe 3 septembrie, bărbatul de 39 de ani, din Valu lui Traian, s-a prezentat la o societate comercială din Buzău, recomandându-se, în fals, drept reprezentant al unei firme constănțene. Acesta a cumpărat două laptopuri și o licență pentru un sistem de operare, în valoare totală de peste 3.700 de lei. Pentru a intra în posesia bunurilor, bărbatul a prezentat, ca dovadă a plății, un ordin de plată fals, prin care se atesta plata de 3.700 de lei la sucursala din Buzău a unei bănci. 

Totodată, bărbatul este suspectat că, pe 28 martie 2011, a indus în eroare administratorii unei societăți din Buzău, spunând că este administrator al unei firme din Constanța și încheind un contract de vânzare-cumpărare, în urma căruia s-a angajat să livreze 670 de tone de grâu. După ce a încasat în avans peste 47.000 de lei, bărbatul a spus că va încărca grâul la un depozit de cereale din Giurgiu, însă nu și-a onorat obligația de livrare a mărfii. 

Constănțeanul s-a sustras cercetărilor, însă polițiștii din Buzău l-au prins joi. El a fost reținut pentru 24 de ore, însă va rămâne în libertate. 

"În urma prezentării bărbatului la instanța de judecată, magistrații au hotărât ca acesta să fie cercetat în libertate", a declarat, pentru Cuget Liber, comisarul Florina Crucianu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Acțiuni ale Poliției Române
Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Terorist al-Qaeda, descoperit la Cluj!
Pagina a fost generata in 1.3553 secunde