REȚINUT PENTRU TRAFIC INTERN DE DROGURI DE RISC! Bărbatul cultiva cannabis, apoi îl vindea

192
3
REȚINUT PENTRU TRAFIC INTERN DE DROGURI DE RISC! Bărbatul cultiva cannabis, apoi îl vindea - 1667570020big3-1667632546.jpeg

Articole de la același autor

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de trafic de droguri.


Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2022, persoana bănuită ar fi cultivat cannabis, la o adresă din județul Argeș, în vederea comercializării în municipiul București.


Astfel, la data de 3 noiembrie a.c., persoana bănuită a fost prinsă, în flagrant delict, după ce ar fi vândut aproximativ două kilograme de cannabis, pentru 8.000 de euro.


Ulterior, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei cercetate, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic intern de droguri de risc.


În cursul zilei de 4 noiembrie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.


Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală.


"Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.", anunță Poliţia Română. 


Comentează știrea

anunță Poliţia Română
5 noiembrie 2022
Citeste din LEGE

"Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție." adica sa intelegem ca in alte cazuri e cu negatie ? sau e tot cu Tembeliceanu LaSIRENA ?

Alerta-Alerta-Alerta
5 noiembrie 2022
Tembeliceanu LaSIRENA

Vine Costel ca stie cum trebuie, nu scapa nimeni ! Dar dupa 3 Ture, Costel asta direct pe Sirena ca e pauza de masa sarita de 333 ori (tot din Sirena)

911
5 noiembrie 2022
Tot cu Sirena Internationala

Aia peste tot, deja stiu mesajul si se uita la LocalNAZDRAVAN si se tot minuneaza ! Unde trebuie pai e aia Internationala, imediat !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2659 secunde