Reținut pentru violență în trafic!

412
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au propus, ieri, arestarea preventivă a unui tânăr de 27 de ani, care, implicat fiind într-un accident rutier, a vrut să-și facă singur dreptate, luându-l la bătaie pe șoferul de a cărui mașină se lovise.
Anchetatorii spun că, la data de 7 noiembrie 2010, în jurul orei 15,30, Alexandru Rotariu, care conducea un autoturism marca BMW, a fost implicat într-un accident rutier, împreună cu o Dacia Logan, pe strada Unirii, din Constanța, care s-a soldat doar cu pagube materiale.
Nervos de faptul că a fost implicat în respectivul incident rutier, Rotariu a blocat intenționat autoturismul condus de celălalt șofer, l-a lovit apoi pe acesta cu pumnii și picioarele, după care i-a sustras portofelul din buzunarul portierei mașinii. El a vrut să-și recupereze astfel pagubele produse, dar cum a constatat că celălalt șofer nu avea nici un ban în portofel, i l-a dat înapoi acestuia, con-tinuând apoi să-i care pumni și picioare adversarului său din trafic.
Procurorii au cerut arestarea tânărului, pentru o perioadă de 29 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice și de lovire și alte violențe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7351 secunde