Reținuți când ridicau un colet cu droguri trimis din Spania

470
Doi tineri din Constanța au fost prinși de polițiști în momentul în care ridicau un colet venit din Spania în care se aflau cocaină și cannabis.
Potrivit anchetatorilor, la data de 14 decembrie, polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sprijiniți de polițiști de la Investigații Criminale, i-au depistat în flagrant pe Marius Ursu, de 26 de ani și pe Adrian Olteanu, de 25 de ani, ambii din Constanța.
Oamenii legii susțin că cei doi tineri au fost prinși în momentul în care au ridicat două colete venite pe numele lor din Madrid, Spania, în care au fost descoperite 50 de grame de cocaină și 500 de grame de cannabis, ascunse în lucrurile personale.
Pe cale de consecință, pe numele celor doi s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de introducere în țară de droguri de risc și de mare risc și trafic de droguri de risc și de mare risc.
Marius Ursu și Adrian Olteanu au fost prezentați procurorului desemnat din cadrul Serviciului Teritorial Constanța al DIICOT, care a dispus continuarea cercetărilor cu tinerii în stare de libertate, în vederea documentării și probării întregii activități infracționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4533 secunde