Reţinuţi după ce ar fi furat o statuetă din bronz şi alamă, din curtea unui hotel din Mangalia

191
Reţinuţi după ce ar fi furat o statuetă din bronz şi alamă, din curtea unui hotel din Mangalia - xretinuti-1646929596.jpg

Articole de la același autor

Trei bărbaţi au fost reţinuţi fiind acuzaţi că ar fi furat o statuetă din curtea unui hotel din Mangalia. Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat trei bărbați, de 33, 39 și 49 de ani, toți din Mangalia, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, în perioada 28 februarie - 4 martie 2022, aceștia ar fi sustras statueta din bronz și alamă, din curtea unui hotel din municipiul Mangalia. Prejudiciul, de peste 11.000 de lei, a fost recuperat integral.

„În urma administrării probatoriului în cauză, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4791 secunde