Reținuți pentru furt de componente de la vagoanele de marfă

357
Doi bărbați, suspectați de furtul mai multor componente ale unor vagoane de marfă, au fost reținuți de polițiștii constănțeni.

În doar câteva ore de la sesizare, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au identificat și depistat doi bărbați de 25, respectiv 47 de ani, ambii din Constanța, suspectați de furtul a 12 distribuitoare de aer de la vagoane de marfă de tip cisternă, aflate în componențe unei garnituri de tren, staționate la linia 7, în  triajul CFR Palas.

Cercetările au fost demarate de către polițiști în urma unei sesizări primite din partea unui angajat al unei societăți de transport, care verificând din punct de vedere tehnic vagoanele de marfă a constatat lipsa componentelor respective.

Bunurile în valoare totală de 47.650 lei au fost recuperate integral și predate reprezentanților societății păgubite, pe numele celor doi suspecți fiind emise ordonanțe de reținere.

Urmează ca în cursul acestei zile aceștia să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Dosar penal pentru furt de lemne
Pagina a fost generata in 1.2217 secunde