Rezultatele operațiunii "Jandarmul pescar", ediția a VII-a

67
Rezultatele operațiunii

Articole de la același autor

La Medgidia, pe marginea Canalului Dunăre - Marea Neagră, în zona Amenajarea Canalul vechi, Asociația Sportivă Jandarmii Dobrogea și I.P.A. Regiunea 3 Constanta au organizat sâmbătă, între orele 6.00 - 12.00, un concurs de pescuit între cele nouă subunități ale inspectoratului și una din comandamentul unității. Echipele au fost formate din câte doi pescari, cei mai "profesioniști" dintre amatori.

Iată și care a fost clasamentul, la sfârșitul competiției: Locul I, reprezentanții Detașamentului 4 Jandarmi, mr. Marius Stanciu și lt. Valentin Dascălu cu 12,66 kg de pește capturat; Locul II, reprezentanții Detașamentului 3 Jandarmi, plt. maj. Vasilică Manea și plt. maj. Iulian Năsătsache cu 11,96 kg de pește capturat; Locul III, reprezentanții detașamentului 7, plt. Pavel Lădaru și plt. Florentin Vâlcea cu 9 kg de pește capturat.

Premiul pentru "monstrul din adâncuri", cea mai mare captură, un crap de 6, 23 kg, a fost adjudecat de lt. Valentin Dascălu, din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi.

Peștii capturați au fost eliberați după cântărire în prezența arbitrilor competiției.  Toate echipele au fost premiate de către inspectorul șef al IJJ Constanța, col. Constantin Dima, și de către președintele Asociației Sportive Jandarmii Dobrogea, mr. Cristian Joavină, cu premii pescărești.

În urma desfășurării concursului s-a desemnat echipa de concurs a Secției de Pescuit Sportiv care va reprezenta Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța la competițiile următoare, respectiv mr. Marius Stanciu și lt. Valentin Dascălu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3414 secunde