Riscă închisoare după ce s-a masturbat pe stradă!

296
Riscă închisoare după ce s-a masturbat pe stradă! - riscainchisoareamasturbare-1418567714.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 23 de ani, văcar în localitatea constănțeană Tuzla, a fost trimis în judecată pentru corupere sexuală a unui minor. Potrivit oamenilor legii, Ionuț Marin Ivanov provine dintr-o familie dezorganizată, nu are nici prea multă școală, iar de ceva vreme lucrează ca văcar pentru oamenii din comună.

Anul trecut, în luna mai, tânărul a acostat o minoră pe o stradă din Tuzla, a urmărit-o și s-a masturbat în prezența ei. Copila le-a povestit părinților cele întâmplate, iar aceștia au sesizat polițiștii din localitate.

În urma cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că acuzațiile se confirmau, dar demersurile de tragere la răspundere a inculpatului au fost îngreunate de faptul că acesta … nu figura în acte! Drept pentru care, polițiștii au efectuat demersurile pentru înregistrarea tardivă a nașterii inculpatului și pentru obținerea unei cărți de identitate. La finele săptămânii trecute, după ce au fost obținute toate actele necesare, suspectul a fost trimis în judecată, în stare de libertate. Dosarul este în atenția magistraților de la Judecătoria Mangalia.

Pentru fapta sa, tânărul riscă să primească o pedeapsă cu închisoarea între șase luni și doi ani sau o amendă penală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1414 secunde