Român condamnat la 20 de ani de închisoare pentru crimă

192
Român condamnat la 20 de ani de închisoare pentru crimă - catuse-1489559237.jpg
Un cetățean român a fost condamnat în Ungaria la 20 de ani de închisoare pentru jaf și omor, potrivit Digi24. De asemenea, bărbatul a primit interdicția să mai intre în această țară pentru 10 ani după ispășirea pedepsei.


Bărbatul trăia fără adăpost la Budapesta și obținea bani din furturi. El a ajuns în urmă cu trei ani în orașul Tatabánya și ar fi obișnuit să fure din locuințe obiecte valoroase, transmite publicația online Velvet.


Încercările sale însă nu au dus la rezultat, nu a reușit să spargă nicio ușă, deși a încercat în mai multe blocuri de locuințe.


Într-unul a întâlnit o bătrână de 85 de ani și a amenințat-o cu un cuțit strigând în maghiară: "Dă-mi 50 de forinți!" (cca. 0,70 lei, n.red.).


Conform tribunalului local care a judecat cazul, era singura frază pe care bărbatul o știa în maghiară, dar știa ce înseamnă.


Victima a scos din geantă 1000 de forinți în loc de 50, dar bărbatul nu s-a mulțumit cu atât și a încercat să-i ia geanta. Femeia nu s-a lăsat și a început să strige după ajutor.


Ca s-o oprească, bărbatul a înjunghiat-o în spate de patru ori, iar victima a murit la fața locului.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3892 secunde