Românii care au terorizat Franța, percheziționați. Prejudiciu de sute de mii de euro!

304
Românii care au terorizat Franța, percheziționați. Prejudiciu de sute de mii de euro! - bigwhatsappimage20170315at143458-1489597024.jpg

Articole recomandate

Percheziții la persoane bănuite de comiterea a 80 de furturi pe teritoriul Franței au avut loc azi. Prejudiciul estimat este de aproape 800.000 de euro.



"La data de 15 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, specialiști ai Direcției de Investigații Criminale din cadrul I.G.P.R împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, au efectuat 22 de percheziții domiciliare pe raza județului Dâmbovița, la mai multe persoane bănuite de comiterea unor furturi din camioane de piese și accesorii auto, pe teritoriul Franței.

În colaborare cu Jirs Rennes și Secția de Cercetări din Rennes din cadrul Jandarmeriei Naționale Franceze, care instrumentează cazul, vor fi puse în executare 14 mandate europene de arestare.", informează Poliția Română. 

În urma acțiunii au fost depistate 6 camioane despre care există indicii că ar fi fost folosite la comiterea faptelor. De asemenea, au fost ridicați aproximativ 30.000 de euro, precum și alte bunuri (roți de camion, piese și accesorii auto).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0795 secunde