Românii din diaspora au continuat manifestațiile în semn de solidaritate cu protestatarii din țară

99
Românii din diaspora au continuat manifestațiile în semn de solidaritate cu protestatarii din țară - protest1595x240-1446898993.jpg
În străinătate au continuat protestele românilor aflați în mai multe orașe europene. Aceștia au aprins lumânări și s-au rugat la o săptămână după tragedia din Colectiv și nu l-au uitat pe unul dintre eroi, Adrian Rugină. "România, trezește-te!" sau "Cine nu sare, nu vrea schimbare" au fost doar câteva din lozincile lor, informează B1 TV.

Românii din Paris, Londra, Madrid, Palma de Mallorca, Berlin sau Torino au ieșit în stradă în semn de solidaritate cu protestatarii din țară.

Românii din străinătate au scandat aceleași lozinci cu cele ale oamenilor ieșiți în stradă în țară, au aprins lumânări și s-au rugat în memoria victimelor de la clubul Colectiv.

În fața consulatului din Londra au venit români care au vrut să-și strige nemultumirile vizavi de situația din țară. "Ghinion, ghinion, s-a trezit țara din somn!" au scandat aceștia.

În Spania, la Pallma de Mallorca, românii nu l-au uitat pe Adrian Rugină, unul dintre eroii din clubul Colectiv care și-a pierdut viața în urma incendiului. "Revoluțiile nu se întâmplă pe Facebook, rezultatele nu se obțin la bere, schimbarea e dură și cere sânge și nu cred că suntem pregătiți pentru asta" - a fost mesajul oamenilor de acolo. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0681 secunde