Românii vor fi anunţaţi prin sistemul RO-ALERT în situaţiile de vreme severă

342
1
Românii vor fi anunţaţi prin sistemul RO-ALERT în situaţiile de vreme severă - 1-1607538133.jpg
Românii vor fi anunţaţi prin sistemul RO-ALERT de fiecare situaţie deosebită declanşată de vremea severă, în funcţie de zona de manifestare, anunţă miercuri seara ministrul de Interne, Marcel Vela, potrivit Agerpres.


În cursul zilei, la Ministerul Afacerilor Interne, a avut loc o şedinţă privind verificarea gradului de pregătire a instituţiilor statului responsabile pentru gestionarea situaţiilor specifice sezonului rece, la care au participat premierul interimar, Nicolae Ciucă, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ministrul Economiei, Virgil Popescu, dar şi reprezentanţi din cadrul celorlalte autorităţi publice cu atribuţii pe această linie.


"Am discutat despre soluţii, dar mai ales despre cum trebuie să ne asigurăm, prin măsuri eficiente, că prevenim şi gestionăm orice provocare generată de sezonul rece. În cadrul şedinţei, în sistem videoconferinţă, am luat legătura cu toate prefecturile de la nivel naţional, iar fiecare prefect a prezentat stadiul de pregătire, dar şi necesarul de tehnică, echipament, resursă umană, mai ales în contextul pandemiei de COVID-19. Ca măsură de prevenţie şi avertizare, am stabilit ca cetăţenii să fie anunţaţi prin sistemul RO-ALERT de fiecare situaţie deosebită declanşată de vremea severă, în funcţie de zona de manifestare", a scris Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook. 


Comentează știrea

uszawmalxa
1 martie
uszawmalxa

http://slkjfdf.net/ - Maegorwcu Zaaaxobe cqu.osyo.cugetliber.ro.hqb.gp http://slkjfdf.net/

Pagina a fost generata in 1.1498 secunde