După ce a fost amendat cu 30.000 de lei

Romned va face plângere penală împotriva DADL pentru abuz

462
Romned va face plângere penală împotriva DADL pentru abuz - 07e3b175a6c00f310d4e7e4b17df1304.jpg
Potrivit unui comunicat de presă, Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) a organizat ieri o acțiune de control pe plaja din Mamaia.
"În urma verificărilor făcute de către inspectorii DADL s-a constatat că operatorul de plajă Romned Port Operator s-a extins cu activitatea pe o suprafață mai mare decât cea închiriată în urma licitației. Astfel, în zona Cazino, Inspecția Apelor a constatat ocuparea fără contract a pro-prietății publice și desfășurarea de activități de închiriere de șezlonguri pe o altă suprafață decât cea contractată și activități de agrement nautic fără autorizații în vigoare și fără a respecta Planul Urbanistic Zonal", se arată în comunicatul DADL, în care se mai precizează că operatorul de plajă a fost amendat cu 30.000 de lei.
De partea cealaltă, administratorul Romned, Sorin Greavu, respinge toate acuzațiile DADL și susține că nu a făcut decât să-și desfășoare activitatea pe sectorul de plajă pe care l-a închiriat. De asemenea, Greavu a declarat că va face plângere penală împotriva DADL, acuzând instituția că face presiuni în acest mod pentru a-l determina să renunțe de bunăvoie la plaje. "E un abuz ce fac cei de la DADL. Mi-au trimis un proces verbal în care nu mă lasă să exploatez sectorul meu de plajă. Nu au decât să mă amendeze pentru că m-am extins cât prevedea contractul meu. O să le fac plângere penală pentru că observ că ei continuă seria abuzurilor. După ce că nu mă lasă să funcționez pentru că nu îmi dau autorizații, mă mai și amendează. Ei urmăresc să mă determine să plec de bunăvoie de pe plajă, ceea ce nu se va întâmpla", ne-a declarat Sorin Greavu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7382 secunde