S-A ALES PRAFUL de pactul sindicatelor din Poli╚Ťie. "Coarn─â a ├«ncercat s─â fac─â afaceri pe spatele nostru"

10376
3
S-A ALES PRAFUL de pactul sindicatelor din Poli╚Ťie.


Potrivit lui Cosmin Andreica, pre╚Öedintele Sindicatului Europol, pe grupul de watsapp creat cu liderii organiza╚Ťiilor sindicale, exclusiv pentru protest, s-a iscat un scandal dup─â ce liderul Pro Lex a spus c─â nu apreciaz─â oportun protestul, ├«ns─â dore╚Öte s─â contribuie cu 10.000 lei pentru cele necesare organiz─ârii acestuia.


"Coarn─â de la SNPPC a profitat de ocazie s─â fac─â afaceri pe spatele nostru. A ├«nceput s─â se dezic─â de cele deja convenite, respectiv ca fiecare organiza╚Ťie s─â contribuie la cheltuielile comune ce ╚Ťin de scen─â ╚Öi sonorizare urm├ónd ca la nivel local liderii organiza╚Ťiilor s─â colaboreze pentru asigurarea transportului. De la replici de genul "Totul are un pre╚Ť", "Totul cost─â" sau "In protocol nu scrie c─â aceste ac╚Ťiuni se fac 'GRATUIT', ├«ncet, ├«ncet, Coarn─â a impus o taxa de "jmecherie", de 10.000 lei pentru fiecare organiza╚Ťie care vrea s─â participe al─âturi de SNPPC la protestul de pe 24 martie.", acuz─â Cosmin Andreica. 


Liderul Sindicatului Europol afirm─â c─â reac╚Ťia unanim─â a celorlalte organiza╚Ťii sindicale a fost s─â conteste aceste sume ╚Öi "s─â refuze s─â pl─âteasc─â acest bir unui om care probabil se g├óndea c─â este un moment bun pentru a face afaceri pe spatele poli╚Ťi╚Öitlor".


"Este strig─âtor la cer c─â unii lideri de sindicat ├«nc─â mai cred c─â pot manipula prin minciun─â, dezinformare, fr├ónturi de adev─âr ╚Öi c─â ├«╚Öi consider─â membrii ca fiind o simpl─â mas─â de manevr─â. Oric├ót ar cred c─â ├«nc─â le merge, liderii trebuie s─â ├«n╚Ťeleag─â c─â vremurile s-au schimbat, c─â genera╚Ťia actual─â din Poli╚Ťie nu mai e dispus─â s─â ├«nghit─â g─âlu╚Ötele unor r─âzboaie personale sau de orgolii ├«n care ei sunt folosi╚Ťi", a mai ad─âugat Andreica. 


Ast─âzi, 12 martie, toate organiza╚Ťiile sindicale, cu excep╚Ťia Sindicatului Pro Lex ╚Öi SNPPC, s-au ├«nt├ólnit ╚Öi au convenit continuarea protestelor stabilite initial, care vor culmina cu cel mai mare protest al poli╚Ťi╚Ötilor, programat la data de 24 martie.


Contactat pentru a oferi un punct de vedere ├«n leg─âtur─â cu acuza╚Ťiile ce i se aduc, Dumitru Coarn─â, pre╚Öedintele SNPPC, ne-a declarat c─â: "Dac─â domnul Andreica mai insist─â mult cu calomniile, ├«l voi da ├«n judecat─â. Eu m─â mai judec cu doi lideri de sindicat ╚Öi s-ar putea s─â-l dau ╚Öi pe el ├«n judecat─â. Vasile Lincu, liderul Prolex, a venit cu propunerea ca fiecare organiza╚Ťie sindical─â s─â vin─â cu o sum─â de 10.000 de lei pentru a avea un fond de proteste. Eu am fost de acord, urm├ónd s─â discut─âm ast─âzi detaliile. Asta a fost tot". 


Comentează știrea

Ion
12 martie 2018
Mesaj

Cred c─â la Europol nu primeaz─â interesul poli╚Ťi╚Ötilor. Miroase a orgolii. P.S. Sunt membru de sindicat Europol dar cred c─â voi merge la protest al─âturi de colegii mei POLIȚI╚śTI.

Catani Corado
12 martie 2018
24.03.2018

A╚Ťi g─âsit vinova╚Ťi, domnule doctor director (angajat la Prim─ârie). L─âsa╚Ťi mangleala ╚Öi mobiliza╚Ťi poli╚Ťi╚Ötii la miting pe 24.03.2018.

Ion craciun
12 martie 2018
Miting

Acest Andreica ,e orgolios si strică tot. Cand pentru prima dată erau la aceeași masă....

Pagina a fost generata in 0.2959 secunde