S-a dat startul propunerilor pentru Gala "Zece oameni de valoare pentru Constanța!"

178
S-a dat startul propunerilor pentru Gala

Articole de la același autor

Asociația Clubul Isis, în calitate de organizator al Galei "Zece Oameni de Valoare pentru Constanța", și Spitalul Privat Isis anunță că astăzi, 1 octombrie, s-a dat startul campaniei de propuneri a oamenilor de valoare.
â
 "Gala Zece oameni de Valoare pentru Constanța dorește să scoată la rampă exemplele demne de urmat din societatea românească. Considerăm că a venit timpul nu doar să ne revigorăm din punct de vedere moral, dar și să înțelegem că o societate fără participarea constructivă a membrilor săi nu poate avea pretenția la armonie și, în ultimă instanță, la evoluție. Avem nevoie să știm că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calitățile lor profesionale, puse în slujba societății.


Românii au nevoie de o revigorare a înțelegerii faptului că o societate fără spiritul solidar al cetățenilor săi este aproape imposibil să evolueze moral, cultural și profesional. Copiii noștri trebuie să știe că printre noi există oameni merituoși și că datorită lor există speranța unei vieți mai bune. Este un pas mic către viitorul nostru, dar foarte important. Să începem prin a învăța să ne implicăm, fiindcă realizând acest lucru pentru cei din jur, pentru noi și pentru urmașii noștri", au afirmat reprezentanții Spitalului Privat Isis. 


Atenție!
La cea de-a patra ediție, organizatorii își propun să descopere noi modele de urmat și să îmbogățească familia oamenilor de valoare, an de an. "Astfel, personalitățile câștigătoare la edițiile anterioare nu vor mai putea fi propuse la această ediție. Acestea beneficiază deja de recunoașterea și susținerea noastră, rămân în sufletul nostru adevărate valori, ne bucurăm de realizările continue ale acestora și le oferim recunoștința noastră", au subliniat organizatorii. 


Etapa de propunere începută astăzi va fi deschisă până pe 30 decembrie 2013, urmând ca în perioada 6 ianuarie  - 1 martie personalitățile propuse să fie votate. Pentru mai multe informații despre ediția a IV a Galei "Zece Oameni de Valoare pentru Constanța" accesați www.oamenidevaloare.ro.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2321 secunde