Drama Feliciei Tiron, femeia al cărui copil a murit după ce concubinul s-a aruncat cu el de la etajul nouă

S-a externat ca să-și ducă micuțul pe ultimul drum!

398
S-a externat ca să-și ducă micuțul pe ultimul drum! - cb1fac69e96a95bd63e658cb367d3eb1.jpg
Felicia Tiron, concubina bărbatului de naționalitate italiană care, săptămâna trecută, s-a aruncat de la etajul nouă al unui bloc din municipiul Constanța având copilul lor de aproape doi ani în brațe, după ce o înjunghiase pe femeie, a fost externată la cerere.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, dr. Florian Stoian, Felicia Tiron, care fusese înjunghiată în partea dreaptă a abdomenului de către concubinul său, a părăsit unitatea medicală sâmbătă dimineață.
"Pacienta a fost externată la cerere", a declarat dr. Florian Stoian, care a precizat că starea de sănătate a pacientei era bună, rana fiind superficială.
De asemenea, trupul copilului de aproape doi ani, pe care Felicia Tiron îl avea cu Giuseppe Finocchiaro și care a murit la spital la cinci ore după ce tatăl său l-a luat în brațe și s-a aruncat în gol de la o înălțime de aproximativ 30 de metri, a fost ridicat de către rudele femeii, fiind transportat la Galați, pentru a fi înmormântat.
Durerea femeii care și-a pierdut copilul într-un mod atât de tragic este fără margini. Sâmbătă, Felicia Tiron a părăsit blocul în care a locuit împreună cu italianul Finocchiaro și copilul lor sprijinită de rude și jelindu-și copilul adorat.
Amintim că, joi seară, în jurul orei 17, bărbatul de naționalitate italiană, în vârstă de 57 de ani, din Torino, s-a certat cu concubina sa, Felicia Tiron, iar la un moment dat a luat un cuțit cu care a înjunghiat-o în abdomen, în partea dreaptă, după care a dat-o afară din apartament și a încuiat ușa. La scurt timp după aceea, el și-a luat în brațe copilul și a sărit în gol, de la etajul nouă al blocului în care locuiau în municipiul Constanța. Bărbatul a murit pe loc, iar copilul, câteva ore mai târziu, la spital.
Conform declarațiilor pe care femeia le-a dat anchetatorilor, între cei doi exista o stare conflictuală generată de pro-blemele financiare pe care le aveau, iar scandalul de joi seară a izbucnit după ce femeia a insistat ca bărbatul să meargă să-i cumpere copilului o sticlă cu apă plată de la magazin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Stire din Eveniment : "Nu mai aveau bani, erau ruinați!"
Pagina a fost generata in 1.6776 secunde