S-a împușcat, din greșeală, în cap

584
S-a împușcat, din greșeală, în cap - 1f05ec103731e0a310f631119d612d23.jpg
Un bărbat este cercetat de polițiștii constănțeni pentru deținerea fără autorizație a unei arme letale, după ce, din greșeală, s-a împușcat în cap, ajungând la spital.
Daniel Petru Ciucă, de 29 de ani, din localitatea Cuza Vodă, a cumpărat din Spania o armă de tir cu alice. Duminică seara, tânărul a vrut să-i arate pușca socrului său, Alexandru Enciu, moment în care arma s-a descărcat accidental, rănindu-l ușor în frunte.
Daniel Petru Ciucă a fost transportat la Spitalul din Medgidia unde a primit îngrijiri medicale, fiind apoi transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, starea sa de sănătate fiind stabilizată.
Ulterior, polițiștii au aflat de la bărbat că nu deține autorizație de port-armă și că nici nu a declarat-o la intrarea în țară.
Arma, de calibru 4,5 milimetri, precum și 50 de capse pe care bărbatul le cumpărase odată cu pușca, au fost confiscate de polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Toxice, iar tânărul este cercetat pentru deținerea fără autorizație a unei arme letale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 26 Ianuarie 2010
Stire din Eveniment : Luxul de a deveni șofer
Pagina a fost generata in 1.5355 secunde