S-a prăbușit pe stradă, plină de sânge, sub privirile trecătorilor

898
S-a prăbușit pe stradă, plină de sânge, sub privirile trecătorilor - 6bd1d12cb7b4668d39bd7b9d01a98bad.jpg
Mai mulți trecători s-au îngrozit, ieri dimineață, în jurul orei 8,30, când au văzut, pe strada Traian, o femeie plină de sânge, care s-a prăbușit la pământ cerând ajutor.
Speriați, oamenii au sunat la 112 iar, în scurt timp, la fața locului a sosit o Ambulanță, care a transportat-o pe femeie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
Potrivit cadrelor medicale, Anica Nicolau, de 52 de ani, avea o tăietură în dreptul inimii și, din păcate, nu a mai putut fi salvată.
"Era speriată și striga că a fost înțepată" a spus unul dintre muncitorii care își face serviciul la semaforul de pe strada Traian.
La rândul lor, oamenii legii au venit și ei la fața locului și au descoperit mai multe pete de sânge pe șosea.
În zonă nu s-a găsit niciun cuțit sau alt obiect ascuțit care să fi putut să o rănească atât de rău. Asta îi face pe anchetatori să creadă că a fost înjunghiată, iar agresorul a fugit cu arma crimei. Pe de altă parte, oamenii legii iau în calcul și varianta sinuciderii.
Potrivit anchetatorilor, Anica Nicolau este cunoscută ca o persoană fără adăpost și consumatoare de băuturi alcoolice, ea fiind sancționată de mai multe ori de polițiștii Secției 3.
Polițiștii continuă cercetările, iar la închiderea ediției audiau martorii care au văzut-o pe femeie cerând ajutor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9089 secunde