S-a prăjit la 27.000 volți după ce a vrut să fure din vagoanele de tren

2585
Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a electrocutat în timp ce încerca să fure motorină dintr-un vagon de tren tip cisternă.
În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 00.20, polițiștii de la Transporturi au fost anunțați că în triajul CFR Palas o persoană a fost electrocutată.
Samir Rașid, de 31 de ani, din Constanța, a încercat să dea atacul la un tren de marfă staționat, ce avea în com-punere vagoane cisternă încărcate cu motorină, numai că, din neatenție, acesta a atins rețeaua de contact de 27.000 volți, fiind electrocutat și aruncat de pe vagon.
Polițiștii sosiți la fața locului l-au găsit pe bărbat fumegând la circa 10 metri distanță de trenul respectiv. Echipajul de pe ambulanță i-a acordat imediat primul ajutor, individul fiind transportat la spital, unde a rămas internat cu diagnosticul traumatism cranian cerebral, electrocuție și arsură de gradul III - IV.
Potrivit oamenilor legii, bărbatul este cunoscut ca fiind hoț de fier vechi și s-a electrocutat în momentul în care s-a urcat pe vagon, atingând rețeaua de 27.000 volți.
Cercetările sunt continuate de lucrătorii postului, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3151 secunde