S-a răzbunat pe fostul soț și i-a incendiat mașina. Acum riscă închisoarea

445
S-a răzbunat pe fostul soț și i-a incendiat mașina. Acum riscă închisoarea - incendiu-1447265226.jpg

Articole de la același autor

A divorțat și după o ceartă cu fostul soț s-a gândit să se răzbune. S-a înarmat cu cinci litri de motorină, pe care i-a furat dintr-o benzinărie, și s-a dus glonț la locuința acestuia. În fața imobilului a găsit autoturismul pe care a turnat motorina și apoi a dat foc. Mașina s-a aprins ca o torță și a început să ardă.

Martorii au sunat imediat la 112 și au cerut intervenția militarilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea". O autospecială din cadrul detașamentului Mangalia s-a deplasat în scurt timp la adresa indicată. Pompierii au intervenit imediat și au stins flăcările, dar mașina a fost distrusă în proporție de 90%.

Polițiștii din Mangalia au demarat o anchetă în acest caz și în scurt timp au dat și de urma autoarei. Oamenii legii au stabilit că cea care a provocat incendiul este Luminița A.

Ea a fost escortată la sediul secției și pe numele ei a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de distrugere, dar și furt. Femeia a fost reținută pe bază de ordonanță pentru 24 de ore urmând a se face propunere de arestare preventivă.   

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7595 secunde