S-a sinucis în seara de Înviere

747
S-a sinucis în seara de Înviere - 8115b863d0c7a4b8b07bdb863be7f3d9.jpg
Polițiștii au reușit să-l identifice pe bărbatul din Costinești care s-a sinucis chiar în seara de Înviere. El se numea Ioan Sumanu și avea 30 de ani. Cadavrul acestuia a fost recunoscut de fratele lui, care locuiește în județul Vrancea. Bărbatul a spus anchetatorilor că Ioan plecase de mai mult timp de acasă umblând prin diverse orașe din țară, unde își căuta de muncă. El a mai precizat că fratele lui nu prea ținea legătura cu familia din Vrancea, însă ultima dată când vorbiseră le spusese că și-a găsit serviciu la o firmă din Costinești.
Ioan Sumanu și-a pus capăt zilelor chiar în seara de Înviere, după ce s-a aruncat de pe un releu de televiziune situat în fața Oficiului Poștal.
Polițiștii au fost anunțați că un bărbat, aflat în stare de ebrietate, s-a urcat pe releul de televiziune din localitate, înalt de aproape 30 de metri, și amenință că se aruncă în gol, fără a preciza vreun motiv anume. Oamenii legii au luat amenințările în serios din moment ce nu se putea negocia nimic cu acesta, deși au încercat să-l convingă să se dea jos, timp de aproape patru ore. În tot acest timp, la un moment dat, Ioan Sumanu chiar a adormit. Exact când s-a trezit din somn, iar oamenii legii sperau să se înțeleagă cu el, bărbatul și-a dat drumul de la înălțime și a căzut la sol. În urma impactului, el a decedat pe loc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3822 secunde