S-a spânzurat pentru că nu își găsea de muncă și era sărac

417
Supărat că nu-și găsea de lucru și că este sărac, un tânăr de 28 de ani, din Târgușor, s-a spânzurat de grinda casei părintești.
Totul s-a întâmplat, luni, pe la ora 12,30, când polițiștii au fost anunțați, prin Serviciul de Urgență 112, despre faptul că Valentin Ciobanu, de 28 de ani, a fost găsit spânzurat cu o funie de grinda casei părintești. Polițiștii spun că el locuia cu părinții, iar în ultima vreme era foarte supărat pentru că nu-și găsea de lucru și că era foarte sărac. De altfel, doar cu o seară înainte, consătenii l-au auzit spu-nând, la barul din localitate, că s-a săturat de viață și că își va pune capăt zilelor.
În urma examinării cadavrului s-a stabilit că acesta nu prezintă urme de violență, iar din primele verificări a reieșit că tânărul a avut o depresie din cauza faptului că nu avea unde să lucreze.
Nu sunt suspiciuni cu privire la cauzele decesului, cadavrul a fost transportat la Morga Cimitirului Central, pentru a fi examinat de medicul legist în vederea stabilirii cauzei decesului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7478 secunde