S-au ales cu dosare penale după ce au emis file cec fără acoperire în bancă

502
Două persoane au ajuns în atenția anchetatorilor și s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni la Legea cecului. În primul caz este vorba despre Ovidiu Ion Tudose, de 38 de ani, din orașul Techirghiol, care este administrator la o societate comercială. El este cercetat de polițiștii din cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor Mangalia deoarece, la data de 16 iunie 2009, a emis o filă CEC refuzată pentru lipsă disponibil în cont către o societate din Constanța. Potrivit anchetatorilor, Tudose achiziționase mai multe materiale pentru tâmplărie în baza unei facturi, însă a plătit cu o filă cec care nu avea acoperire în bancă, creând un prejudiciu în valoare de 3.120 de lei.
Cea de-a doua persoană cercetată pentru același tip de infracțiune se numește Aurelia Claudia Măzăreanu, de 29 de ani, din Mangalia.
Polițiștii din cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor Mangalia susțin că tânăra este administrator la o societate comercială din București. Din cercetări a reieșit că, la data de 17 iulie 2009, ea a emis o filă cec fără a completa elementele esențiale și astfel a fost refuzată pentru lipsă disponibil în cont. Oamenii legii au declarat că fila cec fusese emisă către o societate comercială din București de unde Aurelia Claudia Măzăreanu achiziționase materiale pentru tâmplărie PVC. Valoarea prejudiciului este de 2.367 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4061 secunde