S-au trezit cu un fost pușcăriaș în casă, în timpul nopții

501
S-au trezit cu un fost pușcăriaș în casă, în timpul nopții - atacatiinpropriacasafostpuscaria-1396630733.jpg

Articole de la același autor

O familie din localitatea constănțeană Siminoc a avut parte, în noaptea de miercuri spre joi, de o surpriză neplăcută: s-a trezit cu hoțul în casă. Individul a fost surprins în bucătărie, în timp ce răscolea prin cratițe, moment în care, în încercarea de a fugi, l-a lovit pe proprietar cu o corniză. Recurgerea la violență nu i-a fost însă de ajutor, căci proprietarul a reușit să-l imobilizeze, până la sosirea polițiștilor din Murfatlar. 


Hoțul nu era la prima faptă, cum au aflat victimele ulterior, după ce oamenii legii au cercetat trecutul suspectului. Acesta a fost identificat ca fiind Zecheria Amiș, de 49 de ani, din Cobadin și ieșise din închisoare în urmă cu numai o săptămână, fiind eliberat condiționat, după ce a executat o pedeapsă pentru furt. 


În prezent, suspectul este anchetat pentru tentativă de tâlhărie. Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, acesta i-a provocat proprietarului casei în care a fost prins leziuni care necesită 3 - 4 zile de îngrijiri medicale. Zecheria Amiș a fost reținut, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. 


"Recomandăm constănțenilor ca în situații similare să apeleze 112 și să încerce pe cât posibil să rețină semnalmentele autorului, fără a-și pune viața în pericol printr-o intervenție directă", au atras atenția oamenii legii.     


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6834 secunde