Salt cu paraşuta în Catedrala Naţională! Se efectuează cercetări după apariţia unor imagini pe internet

190
Salt cu paraşuta în Catedrala Naţională! Se efectuează cercetări după apariţia unor imagini pe internet - catedralamantuiriineamuluibucure-1653674492.jpg
Serviciile de pază şi supraveghere de la şantierul Catedralei Naţionale din Capitală efectuează verificări după ce pe internet au apărut imagini cu o persoană care a sărit cu paraşuta în interiorul clădirii, concluzia fiind că aceasta a pătruns fraudulos în lăcaşul de cult, scrie Agerpres. 


Potrivit Departamentului de Coordonare a lucrărilor de şantier de la Catedrala Naţională, "în urma verificărilor efectuate până în acest moment pe şantierul Catedralei Naţionale, s-a constatat că persoana care a efectuat un salt cu paraşuta în interiorul acesteia a pătruns acolo în mod total fraudulos, intrând într-un sector foarte greu accesibil din punct de vedere logistic şi administrativ, după încheierea programului de lucru din ziua respectivă".


Conform estimărilor rezultate din analiza imaginilor publicate, în care se pot observa detalii legate de evoluţia şantierului interior, întâmplarea a avut loc anul trecut, în perioada verii, mai scrie Agerpres.


Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3203 secunde