Salvamari în grevă japoneză, pe litoral

162
Salvamari în grevă japoneză, pe litoral - salvamarigrevajaponeza-1408555341.jpg

Articole de la același autor

Salvamarii care își desfășoară activitatea pe plajele din Eforie Sud și Eforie Nord sunt în grevă japoneză. Oamenii sunt supărați pentru că, de la începutul verii și până în prezent, nu au primit niciun leu.

"A fost o vară grea, cu multe solicitări, dar nu s-a ținut cont de acest aspect. Ce ar fi însemnat dacă, zilele trecute, când a fost furtună, să se retragă salvamarii de pe plajă? Premierul Victor Ponta a promis, la începutul verii, că vor fi alocate fondurile necesare desfășurării activității salvamarilor, dar până în prezent nu am primit nimic, de trei luni de când a început sezonul estival. De aceea, salvamarii vor fi în grevă japoneză pe perioadă nedeterminată", a declarat, pentru "Cuget Liber", Nicolae Drăgan, liderul salvamarilor din Eforie.

Potrivit acestuia, este vorba despre 47 de salvamari, iar suma pe care trebuie să o primească este de aproximativ jumătate de milion de lei. Ieri, Nicolae Drăgan s-a întâlnit și cu primarul din Eforie, Ovidiu Brăiloiu, căruia i-a cerut sprijinul.

"Am găsit înțelegere la primar, care ne-a asigurat că, săptămâna viitoare, când va fi ședință de Consiliu Local, vom primi salariile măcar pe o lună, de la bugetul local, până vor sosi banii de la Guvern", a precizat liderul salvamarilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 August 2014
Stire din Eveniment : Salvamari în grevă japoneză
Marţi, 12 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Elevii în grevă japoneză
Pagina a fost generata in 0.338 secunde