SALVARE PE DUNĂRE! Pescar cu probleme medicale, ajutat de polițiștii de frontieră

184
SALVARE PE DUNĂRE! Pescar cu probleme medicale, ajutat de polițiștii de frontieră - politiadefrontieralaoravita-1571306133.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia au intervenit în sprijinul unui bărbat cu probleme medicale, aflat la pescuit pe Dunăre. Acesta a fost transportat și predat personalului medical din cadrul Serviciului de Ambulanță al Spitalului Tulcea pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.


Miercuri, 16 octombrie, în jurul orei 22.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia au fost solicitați de către I.S.U. Tulcea, în urma unui apel prin Serviciul Unic de Urgență 112, pentru a prelua o persoană cu probleme medicale, aflată la pescuit pe malul brațului Chilia al fluviului Dunărea, în zona km fluvial 5.


Imediat, polițiștii de frontieră s-au deplasat în zonă cu o ambarcațiune rapidă, conform procedurilor specifice în astfel de cazuri. 
Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a fost transportat de echipajul poliției de frontieră și predat personalului medical din cadrul Serviciului de Ambulanță al Spitalului Tulcea, în vederea efectuării unor investigații medicale amănunțite.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.899 secunde