Salvatorii de la ISU Dobrogea au acordat primul ajutor în peste 100 de misiuni, la sfârșit de săptămână

187
Salvatorii de la ISU Dobrogea au acordat primul ajutor în peste 100 de misiuni, la sfârșit de săptămână - x-pompierii-in-misiune-1684134628.jpg

Articole de la același autor

În weekendul care s-a încheiat, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au executat 145 misiuni, cele mai multe dintre ele –117, fiind pentru acordarea primului ajutor și transportarea la unitățile sanitare a persoanelor cu afecțiuni medicale.

Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a cinci incendii în urma cărora s-au înregistrat doar pagube materiale. În perioada menționată, pompierii militari au intervenit și în cazul a cinci accidente rutiere soldate cu trei victime, care au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele SMURD și cele al Serviciului Județean de Ambulanță, una dintre ele fiind ulterior transportată la spital, iar o alta din păcate fiind declarată decedată la fața locului.

De asemenea, echipajele ISU „Dobrogea“ au intervenit și în 18 alte situații precum deblocări de ușă, asigurări măsuri PSI la decolare/aterizare elicopter SMURD ori salvare animale captive în medii ostile vieții. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7533 secunde