Salvatorii în misiune: în peste 160 de incidente a fost nevoie de ajutorul pompierilor constănțeni!

161
Salvatorii în misiune: în peste 160 de incidente a fost nevoie de ajutorul pompierilor constănțeni! - x-alte-misiuni-pompieri-1684738633.jpg

Articole de la același autor

În perioada 19-21 mai, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au executat 163 misiuni. Echipajele SMURD au intervenit în 121 situații pentru acordarea primului ajutor medical.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au fost solicitați să intervină în cazul a șase accidente rutiere ce au avut loc pe raza județului Constanța, soldate cu cinci victime. Din păcate, două dintre acestea nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Pompierii militari constănțeni au intervenit pentru localizarea și lichidarea a 14 incendii. Nu s-au înregistrat victime, ci pagube materiale.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au fost solicitați să intervină și în alte 31 situații precum asigurare măsuri PSI la aterizare/decolare elicopter SMURD, deblocări de ușă, transport persoane supraponderale ori salvări animale captive în medii ostile vieții.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5195 secunde