Sânge pe bulevardul Lăpușneanu. Un pieton a fost ucis, după ce a fost spulberat de două mașini

1721
1

Articole de la același autor

UPDATE: "În data de 28.10.2013, în jurul orelor 19.20, un bărbat de 50 ani, din Constanța, a condus un autoturism, pe b-dul Lăpușneanu, în municipiul Constanța, dinspre b-dul. Tomis către str. I.L.Caragiale, în banda nr. 3 și ajungând în dreptul blocului LV31 acesta surprinde și accidentează un bărbat de 55 ani ce traversa bulevardul prin loc nepermis și fără să se asigure din partea stângă a conducătorului auto. În urma impactului victima este proiectată pe sensul opus unde este lovită de un autoturism condus de o femeie de 49 ani, din Constanța, care circula pe b-dul A. Lăpușneanu dinspre str. I.L.Caragiale către bdul. Tomis. În urma accidentului a rezultat decesul victimei" precizează reprezentanții Serviciului Poliției Rutiere.


Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, în zona Trocadero. La fața locului au sosit polițiștii și un echipaj al Serviciului de Ambulanță. Din primele informații se pare că un pieton a fost lovit de două mașini. Primul autoturism, care circula dinspre zona Dacia către Gară, l-a aruncat pe contrasens, acolo unde a mai fost izbit de o altă mașină. Acesta a decedat.






Comentează știrea

Maria
30 octombrie 2013
condoleante

Ne pare foarte rau pentru fostul nostru coleg de scoala, Andrei. Stim ca treci prin momente grele si noi te vom sustine sufleteste cat ne este cu putinta! Condoleante din partea clasei a saptea C de la scoala 30

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier în Murfatlar
Sâmbătă, 26 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier în lanț la Constanța
Pagina a fost generata in 1.3636 secunde