"Săptămâna luptei împotriva traficului de persoane"

290

Articole de la același autor

În perioada 15 - 19 octombrie a.c., Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) organizează o serie de evenimente dedicate marcării Zilei Europene de luptă împotriva traficului de persoane - 18 octombrie - subsumate unei campanii de informare intitulate: "Săptămâna luptei împotriva traficului de persoane".


Marcarea Zilei Europene de luptă împotriva traficului de ființe umane este un exercițiu de creștere a gradului de conștientizare a populației asupra riscurilor acestui fenomen.


Fiecare dintre cele 15 Centre Regionale ale ANITP desfășoară la nivel local activități de informare și prevenire destinate publicului larg, cât și categoriilor vulnerabile.


În anul 2007, ca urmare a recomandării Parlamentului European, precum și a propunerii înaintate de către Comisia Europeană, data de 18 octombrie a fost desemnată "Zi Europeană de luptă împotriva traficului de ființe umane".


Acest demers a fost considerat un pas important întreprins de către Comisia Europeană în contextul asumării, pe termen lung, a angajamentului de a preveni și combate traficul de ființe umane.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0304 secunde