Șapte ani de închisoare pentru viol

954
Dosarul unui tânăr din Ovidiu, acuzat de comiterea infracțiunii de viol, a ajuns de curând pe rolul Curții de Apel Constanța, unde urmează să fie judecat recursul declarat de acesta.
Daniel Merlă, de 32 de ani, a fost condamnat de Judecătoria Constanța la pedeapsa de șapte ani de închisoare, iar Tribunalul Constanța a menținut sentința, respingând apelul declarat de inculpat. Singura speranță a acestuia de a scăpa de închisoare a rămas în magistrații de la Curtea de Apel Constanța, care vor judeca recursul declarat de Merlă la data de 30 septembrie.
Potrivit actului de inculpare, în seara zilei de 3 decembrie 2007, o tânără de 21 de ani, din Năvodari, a reclamat că a fost violată pe un drum care leagă localitățile Galeșu de Poarta Albă. Polițiștii din Ovidiu l-au depistat în scurt timp pe suspect.
Florentina M., de 21 de ani, din Năvodari, a declarat anchetatorilor că, în seara res-pectivă, și-a vizitat o prietenă din Valu lui Traian, iar la plecare s-a întâlnit cu un prieten, Nicolae Luchian, în vârstă de 22 de ani, care s-a oferit să o ducă acasă.
Numai că, la ieșire din localitatea Galeșu, mașina tânărului s-ar fi defectat, acesta chemându-l în ajutor pe Daniel Merlă. Acesta din urmă a venit într-o jumătate de oră, însoțit de alți doi bărbați. Florentina a susținut că, în timp ce Luchian și ceilalți bărbați reparau mașina, ea s-a urcat în autoturismul lui Merlă, loc în care acesta s-ar fi năpustit asupra ei, i-ar fi tras un pumn în față și ar fi violat-o.
Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, după ce autotu-rismul lui Luchian a fost reparat, cu toții au plecat spre Năvodari, unde fata a fost lăsată la ea acasă. Numai că ea a dat fuga la Poliție și a povestit ce i s-a întâmplat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7932 secunde