Concurs Șapte tineri prinși cu droguri pe litoral

444

Articole de la același autor

S-a dat tonul la distracție de 1 Mai. Turiștii aflați pe litoral în aceste zile au găsit și metode mai simple pentru a se simți în al nouălea cer, însă au căzut în plasa oamenilor legii care erau cu ochii pe ei.

Șapte tineri aflați în stațiunea Mamaia sunt cercetați de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța după ce asupra lor au fost găsite diverse cantități de droguri.

Potrivit anchetatorilor, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au organizat o acțiune privind combaterea traficului și consumului de droguri în stațiunile Mamaia, Costinești și Vama Veche, la care au participat efective ale Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, ale Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Constanța și Serviciului de Informații și Protecție Internă Constanța.
În zona de nord a stațiunii Mamaia au fost depistați doi tineri, ambii din București și în vârstă de 21 de ani, care aveau asupra lor două grame de canabis. Apoi, tot în stațiunea Mamaia, au fost prinși alți cinci tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani, din Argeș, București și Brăila, care aveau asupra lor trei grame de canabis. Cele șapte persoane s-au ales cu dosare penale și sunt cercetate în libertate pentru deținere de droguri de risc pentru consumul propriu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8003 secunde