Șapte tineri, trimiși în judecată de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri pe plaja Kudos, din Mamaia

1619
Șapte tineri, trimiși în judecată de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri pe plaja Kudos, din Mamaia - edf52bd6ded9779e85d734368eab305b.jpg
Procurorii Serviciului DIICOT Constanța au dispus trimiterea în judecată a fraților Ciprian Dodiș, de 27 de ani, Cristian Dodiș, de 26 de ani, Otilia Mariana Dodiș, de 23 de ani, a lui Ion Răzvan Mateescu, de 33 de ani, a lui Cosmin Marius Mateescu, de 23 de ani, a lui Robert Itu, de 32 de ani, și a lui Ali Tawil Rabih, de 33 de ani, originar din Liban, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.
Potrivit anchetatorilor, cei șapte inculpați au fost depistați în vara lui 2007, în timp ce încercau să procure diferite cantități de droguri în vederea participării la diverse petreceri care aveau loc pe plaja "Kudos", din Mamaia. Printre cei implicați în traficul de droguri se afla și un barman de la localul respectiv, Robert Itu, care, pe lângă faptul că îi servea cu băuturi la masă, le oferea clienților și ceva "marfă" de calitate.
Ciprian Dodiș era unul dintre petrecăreții care aduceau frecvent diferite găști care chefuiau până dimineața și, firește, petrecerile deveneau mult mai dinamice dacă erau "condimentate" cu "prafuri" care să le provoace o bună dispoziție molipsitoare.
Întâmplarea face ca, în una dintre ocazii, gașca să rămână în pană de "inspirație", așa că Ciprian Dodiș a apelat la ajutorul lui Robert Itu. Acesta din urmă nu putea să lase în voia sorții un prieten aflat la ananghie. Itu a luat legătura cu Marius Cosmin Mateescu, ce i-a trimis, de la București, prin fratele său, Ion Răzvan Mateescu, 40 de pastile de ecstasy. Drogurile au ajuns la Ciprian Dodiș prin sora acestuia, Otilia Mariana Dodiș. Celălalt frate al lui Dodiș, Cristian, a primit banii pentru droguri, respectiv 1.040 de lei, care au ajuns astfel la Ciprian.
De altfel, Ciprian Dodiș a fost prins la Medgidia, având asupra lui cocaină și hașiș, droguri pe care le procurase pentru el și prietenul lui, Rabih. Pentru a se disculpa, Ciprian Dodiș a susținut că drogurile erau pentru consum propriu, urmând să le ia la o petrecere pe care cei doi frați voiau s-o dea în cinstea surorii lor, Otilia, care urma să plece în străinătate, ca stripteusă.
Magistrații de la Tribunalul Constanța au stabilit primul termen de judecată în acest dosar pentru data de 23 octombrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7115 secunde