Sărbătoare la malul mării: Ziua Marinei se sărbătorește la Constanța

497
1
Sărbătoare la malul mării: Ziua Marinei se sărbătorește la Constanța - ziua1-1313389567.jpg
Spectatorii care participă astăzi la festivitățile dedicate Zilei Marinei vor avea parte de parade militare, demonstrații sau jocuri marinărești. Primele spectacole vor avea loc pe faleza Cazinoului.
Pregătirile au început acum 5 zile. Polițistii rutieri s-au pregătit și ei. Pe drumul spre mare sunt zeci de polițiști care dirijează traficul.
Spectatorii care sunt la mare vor vedea o desfășurare a forțelor navale. Navele vedetă fregatele Regele Ferdinand, Regina Maria și Mărășesti vor putea fi văzute pe mare, iar un detașament de două elicoptere și trei miguri 21 Lancer vor oferi un spectacol aerian.
Cei prezenți la eveniment vor avea parte și de parade militare sau jocuri marinărești
Evenimentul a fost organizat la preț de criză. Reprezentanții primăriei nu au alocat bani din buget ci au beneficiat de sponsorizări.
Printre oficialitățile care și-au confirmat prezența la eveniment sunt primarul Constanței Radu Mare și ministrul Apărării, Gabriel Oprea. Traian Basescu nu și-a confirmat prezența, până la această oră, potrivit Realitatea.net.

Comentează știrea

Mircea Basescu Mondialul
15 august 2011
De ce nu a venit comandantul suprem al Armatei Romane, presedintele Romaniei, Traian Basescu, la festivitati ???

De ce nu a venit comandantul suprem al Armatei Romane, presedintele Romaniei, Traian Basescu, la festivitati ??? Un comandant trebuie sa fie alaturi de soldatii sai, ce exemplu da, domunul Presedinte, Traian Basescu, soldatilor romani ???

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4253 secunde