Șase ani după gratii pentru că a jefuit o casă

654
Șase ani după gratii pentru că a jefuit o casă - arestat-1318183307.jpg
Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au respins recursul declarat de Lapte Sinan, de 28 de ani, din Hârșova, împotriva sentinței date de Judecătoria Constanța prin care a fost condamnat la pedeapsa de șase ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Sentința este definitivă, astfel că individul va trebui să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor.
Tânărul a fost trimis în judecată pentru o faptă comisă în seara zilei de 15 ianuarie 2011, în jurul orei 20. Marian Cartoafă a alertat atunci Poliția pentru că persoane necunoscute i-au intrat în casă și i-au furat mai multe bijuterii și produse electronice.
Proprietarul a fost anunțat de comiterea furtului de sistemul de alarmă cu care era dotat imobilul său, numai că, până a ajuns acasă, hoții fugiseră deja. El a găsit casa spartă, cu ușa din spate deschisă și luminile aprinse. Vecinii i-au povestit că au observat patru indivizi care săriseră gardul și au luat-o la sănătoasa spre stadionul "Farul". Polițiștii care au venit la fața locului au plecat în urmărirea suspecților și, după aproximativ un kilometru, pe strada Panait Cerna, l-au prins pe unul dintre hoți.
Individul a fost identificat în persoana lui Lapte Sinan, iar în urma percheziției corporale, asupra sa au fost găsite trei mănuși din material textil. Paguba pe care individul și complicii săi au produ-s-o părții vătămate s-a ridicat la aproximativ 50.000 de lei, constând în bijuterii și produse electronice. Celelalte persoane suspectate de comiterea infracțiunii nu au fost identificate, astfel că procurorii au disjuns cercetările față de acestea, iar Lapte Sinan a fost trimis în judecată singur pentru fapta comisă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Jaf la o benzinărie
Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Porți deschise la Cetatea Carsium
Pagina a fost generata in 0.2702 secunde