Șase irakieni au vrut să intre ilegal în România, pe la Negru Vodă

343
Ieri dimineață, cinci bărbați și o femeie, toți cetățeni irakieni, au fost descoperiți de polițiștii de frontieră constănțeni ascunși în remorca unui automarfar încărcat cu paleți de polistiren, încercând astfel să intre ilegal în România.
Oamenii legii spun că, în jurul orei 2,30, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul englez de origine irakiană Fathil E., în vârstă de 37 ani, conducând o autoutilitară înmatriculată în Marea Britanie. Bărbatul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, paleți de polistiren din Sofia pentru o societate comercială din Marea Britanie
Polițiștii de frontieră români și bulgari au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite, în compartimentul de marfă, ascunse într-un locaș special amenajat între paleții de polistiren, șase persoane (cinci bărbați și o femeie), care încercau astfel să evite controlul de frontieră.
Din verificări, a rezultat că aceș-tia sunt cetățeni irakieni, cu vârste cuprinse între 26 și 34 de ani, și intenționau să ajungă într-un stat din vestul Europei pentru a-și căuta un loc de muncă.
Cele șase persoane au fost predate polițiștilor de frontieră bulgari, în vederea continuării cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4178 secunde