Concurs Șase persoane audiate în cazul dispariției unei familii din Germania

489

Articole recomandate

Polițiștii timișoreni au audiat, ieri, șase persoane, rude de la Timișoara ale familiei din Germania, anunțată ca fiind dispărută, transmite NewsIn.
Potrivit Inspectoratului de Poliție Timiș, polițiștii au început să-i caute pe cei trei membri ai familiei Keller, dispărută fără urmă după ce, în luna noiembrie, au venit în vizită la rudele din Timișoara.
"S-au făcut audieri, tot cercul de rude de aici din Timișoara, cam șase persoane, au vorbit cu polițiștii", a declarat, ieri, reprezentantul Poliției Timiș, Florin Huluță.
Potrivit aceleași surse, polițiștii vor solicita companiilor de telefonie mobilă identificarea locației din care s-a dat ultimul telefon către rudele familiei Keller din Timișoara. "Vom încerca și să verificăm localitatea de unde au sunat ultima dată, polițiștii vor vorbi cu reprezentanții companiilor de telefonie mobilă", a spus Huluță. Rudele au fost contactate ultima dată în 29 noiembrie, când familia Keller spunea că se află în zona Brașovului.
De asemenea, mai mulți români au sunat la Poliție să ofere informații despre familia cetățenilor germani dispărută la Timișoara. Niciunul nu a fost de pe raza județului Timiș, însă apelurile primite au fost verificate și nu au condus spre nimic concret.
"Pe mai multe județe au sunat oamenii la 112, iar polițiștii din zonă au făcut cercetări. Dacă se confirma ceva, Poliția Timiș era anunțată, dar nu au primit nicio confirmare", a spus Huluță.
Polițiștii verifică cadavrele fără identitate găsite în ultimele săptămâni în toate județele, care se aflau pe traseul pe care familia pornise în noiembrie, dar și toate dosarele întocmite în cazurile de mașini incendiate ori implicate în accidente rutiere.
Rudele familiei Keller, formată din trei membri, dintre care fiul, de 16 ani, au cerut sprijinul polițiștilor pentru a căuta familia, care locuiește în Germania, dar care a venit în vizită în Timișoara la finele anului trecut, au plecat în țară și au dispărut. Potrivit polițiștilor, în Germania aceștia nu au ajuns.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9291 secunde