Șase șoferi matoli într-o singură noapte

154
Polițiștii rutieri au depistat, într-o singură noapte, șase șoferi care conduceau aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. 

Astfel, Gheorghiță P. conducea pe strada Bărăganului având o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Victor S. a fost prins de polițiști pe strada Mircea cel Bătrân, în timp ce conducea, deși avea o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cinci minute mai târziu, oamenii legii l-au prins, tot pe strada Mircea cel Bătrân, pe Vlad Andrei C., care, spre deosebire de colegul de mai devreme, băuse mai mult, fiind prins cu o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Pe aceeași stradă, cu o oră mai târziu, oamenii legii l-au prins pe Lucian T., care conducea deși băuse. Acesta avea o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În aceeași noapte, polițiștii rutieri l-au depistat pe Silviu R., care conducea pe strada Soveja, având o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, acesta a provocat și un accident rutier, însă, din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

Nici în afara municipiului lucrurile nu au stat mai bine. Vasile S. conducea pe strada Vasile Lupu, din municipiul Medgidia, aflându-se…aproape în comă alcoolică. Acesta avea o alcoolemie de 2,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 18 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier pe marcajul pietonal
Marţi, 18 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Pieton rănit pe trecere
Marţi, 18 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Pieton călcat pe zebră
Marţi, 18 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier soldat cu o victimă
Marţi, 18 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : "Blindaj" auto cu capace de canalizare
Pagina a fost generata in 1.4088 secunde