Scandal cu fostul administrator al blocului

524

Sâmbătă, un adevărat scandal a izbucnit între două femei din Constanța și fostul administrator al asociației de proprietari.
Roxana Boaru, de 28 de ani, și Violeta Chirilă, de 52 de ani, s-au luat la ceartă cu fostul administrator, Gabriela Varga. Discuțiile s-au transformat în scurt timp în violențe fizice, mai ales că în ajutorul fostei administratore a blocului a sărit și soțul acesteia, Sorin Varga. Soții Varga au folosit forța împotriva celor două femei, iar la final, pentru ca "tacâmul" să fie complet, au acroșat-o cu o autoutilitară pe Violeta Chirilă, fără, însă, a-i provoca răni majore.
Au fost sesizate Poliția și Salvarea. Echipajul SMURD care s-a deplasat la fața locului a constatat că Violeta Chirilă este rănită, dar femeia a refuzat transportarea la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, motivând că se simte bine.
Cercetările sunt continuate de polițiștii de la Secția 1 în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-au petrecut evenimen-tele, la finalul anchetei urmând a fi luate măsurile legale care se impun.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2763 secunde