Scandal de amploare în zona Gării Constanța

501
2
Scandal de amploare în zona Gării Constanța - bataiecucoasa-1443462815.jpg

Articole de la același autor

Zona Gării Constanța pare că a fost aseară platoul unui film de acțiune. Patru bărbați s-au luat la bătaie și unul dintre ei s-a înarmat cu o coasă. Un echipaj din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța trecea prin zonă și a observat bătaia. "Jandarmii au intervenit operativ pentru aplanarea conflictului, despărțindu-i pe cei patru. Fiind întrebați cu privire la motivul con-flictului izbucnit între ei, aceștia au declarat că au niște neînțelegeri mai vechi. Văzând că doi dintre participanții la scandal au nevoie de îngrijiri medicale, jandarmii au solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța", a declarat maior Răzvan Ivan, purtă-torul de cuvânt al IJJ Constanța. 


La fața locului au ajuns în scurt timp cadrele medicale, dar și polițiștii de la Secția 3. Victimele, de 28 de ani și 41 de ani, au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații de specialitate. 


În timp ce aceștia primeau îngrijiri medicale, ceilalți doi cu vârstele de 17 ani și 36 de ani, au ajuns la sediul secției de poliție pentru a da cu subsemnatul. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut agresiunea. În funcție de rezultat, anchetatorii vor lua măsurile legale. 


"Infracțiunea de loviri sau alte violențe, constituie infracțiune și se sancționează cu închisoare până la 5 ani sau cu amendă, iar pentru infracțiunea de vătămarea corporală, în funcție de rezultatul produs, maximul pedepsei poate fi închisoarea până la 10 ani, conform Codului Penal. Totodată, pentru "încăierare", sancțiunea poate fi închisoarea până la 5 ani, dacă s-au produs vătămări corporale. Cetățenii pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență - 112, sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârșirea unor astfel de fapte", a adăugat maior Răzvan Ivan. 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

petrica
29 septembrie 2015
ajunge!

ajunge cu medierea acestui caz de acum 2 zile asa ceva se intampla zilnic in cartierul facut de mazare si nimeni nu sufla o vorba fie cei de la guvernare fie cei din opozitie asa ca sa va fie rusine . veniti sa vedeti sa auziti si sa aduceti la cunostinta lui fagadau care extinde porcaria

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4428 secunde