SCANDAL DUPĂ SCANDAL, LA CONSTANȚA! Două ordine de protecție, emise de poliție

268
SCANDAL DUPĂ SCANDAL, LA CONSTANȚA! Două ordine de protecție, emise de poliție - violentadomesticafamilie660x3301-1571998483.jpg

Articole recomandate

La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către o femeie de 45 de ani, din municipiul Constanța, despre producerea unui scandal la domiciliul său. 


Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 45 de ani, soțul femeii în cauză, care ar fi agresat-o fizic și amenințat-o cu acte de violență pe aceasta.

La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 11.10, polițiști din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către o femeie de 49 de ani, din municipiul Constanța, despre faptul că la domiciliul său are loc un scandal. 


Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 46 de ani, soțul femeii în cauză, care, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi agresat-o fizic pe aceasta.

În ambele cazuri, polițiștii constănțeni au emis ordine provizorii de protecție, conform procedurilor legale, și au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3507 secunde