Scandal după scandal, la Constanța! Polițiștii, chemați de urgență

917
Scandal după scandal, la Constanța! Polițiștii, chemați de urgență - constantascandalintraficdoisofer-1565355262.jpg

Articole recomandate

La data de 8 august a.c., în jurul orei 19.45, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că, pe o stradă din municipiul Constanța, are loc un conflict. 


Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 52 de ani, care, pe fondul unui conflict spontan, și-ar fi agresat soția, de 51 de ani. După completarea formularului de risc, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

La data de 8 august a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție au fost sesizați de către o femeie, de 37 de ani, din Constanța, despre producerea unui scandal la domiciliul său. 


Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 36 de ani, soțul femeii în cauză, care ar fi amenințat-o pe aceasta cu acte de violență. Polițiștii constănțeni au emis un ordin de protecție provizoriu, conform procedurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.812 secunde