SCANDAL în cartierul Henri Coandă! A lovit INTENȚIONAT O FEMEIE CU MAȘINA și aproape că a fost LINȘAT de vecini!

1599
5
SCANDAL în cartierul Henri Coandă! A lovit INTENȚIONAT O FEMEIE CU MAȘINA și aproape că a fost LINȘAT de vecini! - politiefiltru10-1372411907.jpg

Articole de la același autor

Situație ca în filme, aseară, în complexul Henri Coandă din municipiul Constanța. Un bărbat care a vrut să fugă cu mașina a accidentat o femeie, după care a fost bătut de localnici. Totul s-a petrecut aseară, în jurul orelor 21, în complexul de locuințe sociale Henri Coandă. Zechere Amiș, de 26 de ani, din Constanța, s-a urcat în mașină și a vrut să dea cu spatele, moment în care a lovit un alt autoturism, care se afla parcat, după care, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, a încercat să plece de la fața locului. 




Văzând cele întâmplate, localnicii au încercat să-l oprească pe tânăr, însă acesta nu a vrut în fel și chip să oprească mașina. O femeie, Nalian Ali, de 37 de ani, din Constanța, s-a poziționat în fața autoturismului tânărului pentru a-l împiedica să plece, însă acesta nu a frânat și a lovit-o. Abia după ce a văzut grozăvia pe care a produs-o, tânărul a oprit, moment în care a fost luat la bătaie de localnici. 


Ajunși la fața locului, rutieriștii au descoperit că tânărul de 26 de ani nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și, pe deasupra, era și băut, având o alcoolemie de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă. 




Comentează știrea

dan
28 iunie 2013
huo!

cel mai linistit cartier, cu cei mai milostivi "localnici".

hmm
28 iunie 2013
penal

Linsatul e legal in Romania?

constantean
28 iunie 2013
asistatii sociali ai primarului din proiectul mult laudat

si asta e doar inceputul,stai sa vezi peste vreo doi ani!

XXL
28 iunie 2013
DA

Daca ne facem dreptate singuri poate sa aplica si legea an tarisoara noastra draga.

eu
28 iunie 2013
hmm

Adica cei de acolo au masini , probabil multi au si Iphone , dar le-a dat case si utilitati gratuite.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2383 secunde