Scandal în miez de noapte! Urmărire și bătăi pe străzile Constanței

20130

Articole de la același autor

Un incident care a pus pe jar autoritățile din Constanța a avut loc, azi noapte, în municipiul Constanța, când un autoturism nu a oprit la semnalele regulamentare ale unui echipaj de jandarmi. Militarii au pornit în urmărirea mașinii, au chemat și alte echipaje în sprijin, iar într-un final au reușit să oprească mașina fugară. Imagini surprinse de martori arată cum jandarmii îi lovesc pe suspecți.

Din primele informații, incidentul a avut loc în jur de miezul nopții, când un echipaj de la Inspectoratul Județean de Jandarmi a observat un autoturism în trafic, ai căror ocupanți, la vederea militarilor, au încercat să fugă, schimbând direcția de mers. Militarii au pornit în urmărirea lor, în sprijin le-au venit și echipaje de la Gruparea Mobilă de Jandarmi, iar într-un final i-au prins, în zona intersecției străzilor Nicolae Iorga și Mircea cel Bătrân.Din imaginile surprinse de martori, se poate observa că jandarmii au intervenit "în forță", lovindu-i pe suspecți.

Reprezentanții instituțiilor de jandarmi din Constanța au precizat pentru "Cuget Liber" că urmează să fie realizate anchete care vor viza modul de intervenție al militarilor.

XXX

Conform informațiilor furnizate de un martor la incident, la fața locului au sosit și șase echipaje de poliție.

Zvonurile amintesc de o tentativă șpagă, de posibile percheziții sau posibile arme la bord.

Așteptăm reacția oficială a autorităților, care au anunțat că, în scurt timp, va fi transmis un comunicat de presă! Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5597 secunde