Scandal la maternitate. O gravidă în 9 luni a băutut o asistentă și un agent de pază

306
1
Scandal la maternitate. O gravidă în 9 luni a băutut o asistentă și un agent de pază - 5-1486206874.jpg

Articole recomandate

Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani a demarat o anchetă penală în cazul unei tinere de 27 de ani care a agresat, vineri, o asistentă și un agent de pază de la Secția de obstetrică și ginecologie a Spitalului Județean de Urgență Mavromati, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP, Nicoleta Federciuc.

Potrivit acesteia, femeia, gravidă în luna a noua, ar fi lovit asistenta, după ce aceasta i-ar fi spus că nu poate părăsi unitatea medicală pentru a se întoarce acasă.

Un agent de pază a încercat să intervină, însă tânăra l-a lovit și pe acesta.

"Tânăra a vrut să se plece acasă, iar medicii nu au lăsat-o, iar în acest context a lovit o asistentă și un agent de pază. Prin urmare, a fost întocmit dosar penal pentru lovituri și alte violențe", a afirmat Nicoleta Federciuc.

Comentează știrea

Alinescu
5 februarie 2017
Gravida in 9 luni

Niște timpiti de la spital, chiar dacă i s-ar fi interzis iesirea din spital ... Stim noi cum se vorbeste cu pacienții în România,se putea vorbi frumos cu acea gravidă tânără si apoi ce să mai zicem de miliția din tară că nu pot să zic politie că lasă de dorit din toate punctele de vedere, repede dosar penal...rușine.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3722 secunde